onsdag 11. juli 2012

Endelig - rosene står i fullt flor!

6. juli var rosene totalt sett kanskje på det beste de kunne bli denne sommeren - sent på kvelden startet det å regne, og det gjør dessverre noe med blomsterfloret.  Rosene bli tunge, og jo større og flottere blomster, jo mer henger de med hodet...

Jeg plantet de første rosene for fire år siden, og siden har det gått slag i slag.  Til og med stiklinger jeg tok for tre år siden har vokst seg store og flotte. Foran huset

Lykkefund og Constance Spry

Lykkefund


Husets østside
Her vokser på høyre side Hippolyte, Wild Edric, The Countryman, Seven Sisters Rose, Tuscany Superb (engangsblomstrende Gallicarose - stikling), og til slutt bakerst til høyre Mme Plantier (engangsblomstrende Albarose - stikling).


Hippolyte (engangsblomstrende Gallicarose - stikling),


Wild Edric (remonterende Austinrose med Rugosa-innslag),

The Countryman (remonterende Austinrose)

Tuscany Superb (engangsblomstrende Callicarose - stikling)

2 kommentarer:

  1. Nydelig - og overveldende!

    Om jeg ikke skulle til Danmark i dag, ville jeg forsøkt meg på en sniktitt itt nordover. Men helt slutt er det ikke om en drøy uke heller?

    Den Wild Edric'en -- blir det noe størrelse på den hos deg? Jeg kjøpte en på Randesund i fjor, og den blir bred, men nekter å overstige 60 cm i høyden. Skulle ikke tro at den ble nevneverdig plaget av vind, så rugosa'ete som den er?

    SvarSlett
  2. Ikke verst i alt dette regnet, vel?

    SvarSlett